Friluftsmullen

Bajen byter till Craft

Craft som utvecklar, designar och tillverkar tävlings- och träningskläder blir Hammarby Fotbolls nya leverantör av dräkter och merchandise. Lanserar fyra nya matchställ direkt för säsongen 2019.

– Tack vare avtalet med Craft så får vi samma möjligheter som de större klubbarna i Europa har med att utveckla och påverka design och funktion av våra matchställ och träningskläder. Vi är oerhört nöjda med samarbetet på flera plan, säger Henrik Kindlund, vd för Hammarby Fotboll.

– Även om samarbetet officiellt inleddes i januari 2019 har arbetet med att utforma sortimentet pågått under lång tid. Flera spelare och personer inom Hammarby har varit väldigt involverade i produktutvecklingen – i såväl design som materialval och ända ned på detaljnivå i plaggkonstruktionen.

Mer info

Mer nyheter från Friluftsmullen

Kommentera

%d bloggare gillar detta: