Friluftsmullen

Naturkompaniet börjar med resor

Foto Av: Oscar Morin

Vandrings- och hemestertrenden har vuxit sig stark under flera år och har under 2019 och 2020 slagit alla rekord. Längtan till natur, fjäll och det ostörda är stor. Såväl erfarna som nya friluftsutövare gör att många vandringsleder och nationalparker de senaste åren haft ett högt tryck som i många fall fått till följd att det är kö på lederna och skräpigt på sina håll. Längtan efter att komma ut i mer ostörd natur sätts på den personliga agendan och i och med det ökar efterfrågan på att både lära sig mer och att få tillgång till hållbart paketerade naturupplevelser. De behoven vill nu Naturkompaniet tillgodose. Naturkompaniet vill hjälpa människor att verkligen få uppleva naturen på rätt sätt, genom att starta det nya affärsområdet – Naturkompaniet Resor. Från och med 2021 erbjudes resor runt om i Sverige och grannländerna. Bland resorna syns både veckolånga expeditioner och långhelger riktade till både erfarna och nybörjare.

– Allt fler vill ha naturupplevelser som är unika, väl paketerade och som arrangeras på ett hållbart sätt. Med vår kunskap om äventyr, friluftsliv och utrustning kombinerat med vår samarbetspartner Äventyrsresor som har mångårig erfarenhet av att arrangera specialresor, är vi övertygade om att det kan bli hur bra som helst, säger Henrik Hoffman VD för Naturkompaniet.

Mer om Naturkompaniets resor

Kommentera

%d bloggare gillar detta: