Friluftsmullen

Burton öppnar butik i Stockholm

Burton Snowboards öppnar konceptbutik på Norrlandsgatan 20 i Stockholm den 15 oktober 2020. Den nya Stockholmsbutiken med en totalyta om 386 kvadratmeter varav säljytan är 204 kvadratmeter följer på liknande satsningar med “Burton Hubs” i Schweiz, Österrike och Tyskland

Burton grundades av Jake Burton Carpenter i Vermont 1977 och har sedan dess inspirerat snowboardåkare från hela världen. Från att ha varit en bakgårdshobby som inleddes vid grundarens lada har Burton varit starkt bidragande till att göra snowboard till att en sport i världsklass genom att skapa revolutionerande produkter, stötta team av åkare och dessutom genom att lobba för att semesterorter ska tillåta snowboardåkning.

Mer info: https://www.burton.com/se/sv/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *