Paneng Pease

Paneng Pease Foto: Jens Karlberg

En rätt jag gör ofta och som är lätt, går fort, går att variera i oändlighet samt är vegansk, är Paneng Pease, som jag kallar det. Mestadels för att jag ofta använder ärtprotein, så att även meatlovers får lite ”feeling”.

How? DU behöver kokosgrädde (eller mjölk), risnudlar eller ris (eller sötpotatis, pasta eller bara hackad sallad, det är DU som är kocken), ingefära färsk eller som torkad krydda, koriander, morot, röd spetspaprika, rödlök, purjo, hert coverts, tomat och någon, proteinkälla, Pease, Oumph!, tofu, kikärter, bönblandning, som sagt det är du som ska äta och som du nu förstår du kan äta detta varje dag och varje dag kommer det att vara olika rätter.

I detta fall har jag använt, risnudlar, kokosgrädde, rödlök, morot, purjolök, hert coverts, tomat och pease.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: