Friluftsmullen

Craft lanserar ny sko!

“CTM Ultra Carbon är utvecklad för ultradistanslöpning i världsklass”, säger Crafts Product & Marketing Director Daniel Högling. ”Efter att ha tillbringat de senaste åren i forskningslabbet, helt besatta av ultra-responsiv stötdämpning och den mest aggressiva anfallsvinkeln mellan häl och tå, har vi nu skapat en mycket snabb sko med bra slitstyrka och förmåga att prestera på de flesta typer av underlag. CTM Ultra Carbon är helt enkelt en sko för dig som ställer höga krav i din träning inför ett maraton eller ultradistanslopp.”

Crafts sko har utvecklats tillsammans med den amerikanske maratonlöparen Tommy Rivs. Skon kombinerar ultralätt Vault Foam™ med en perfekt balanserad kolfiberplatta för maximal respons och effektivitet. Den har även en yttersula i slitstarkt gummi.

Skon är dessutom utrustad med den innovativa Ultra Carbon Plate™. Denna tunna platta är gjord av noggrant utvald kolfiber och fungerar nästan som en studsmatta, med en helt unik responsiv stötdämpning, enligt tillverkaren. Den välbalanserade kolfiberplattan är dessutom delad med hög precision mellan stortån och de fyra övriga tårna. Delningen innebär att stortån och de övriga tårna kan röra sig oberoende av varandra vilket ger optimal flexibilitet och respons på flera typer av underlag.

CTM Ultra Carbon kommer att finnas till försäljning i slutet av januari 2021.

Mer nyheter från Friluftsmullen

Kommentera

%d bloggare gillar detta: