Friluftsmullen

12 000 KM

12 000 km är en feelgood film om du älskar skidor, miljötänkt resande, tåg, puder, möta annorlunda människor… kort sagt, vara en människointresserad och påläst livsnjutare från planeten Tellus.

Handling
Du har bestämt dig för att sluta flyga men drömmer ändå om att åka puder i Japan, hur bär du dig åt då? Precis så var det för Tom-Oliver och hans flickvän Sibylla, som då bestämde sig för att åka tåg och båt från Stockholm hela vägen till Japan istället. De fick sällskap av några vänner och gav sig av på en äventyrlig resa längs den Transsibiriska järnvägen. En moderat sträcka på sisådär 12 000 kilometer. Längs vägen mot sushins förlovade land hann de uppleva allt från sibirisk offpist i obarmhärtig kyla till koreanska färjepartyn och oändligt med konstiga, roliga och lärorika möten.

Åkare
Tom-Oliver Hedvall, William Larsson, Johan Rosén, Matteus Lestage, Sibylla Lundström & Evginey Joon Ivanov

Filmskapare
Erik Nylander

Plats
Transsibiriska järnvägen till Japan

30 minuter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *