Friluftsmullen

Social distansering

Den mest effektiva åtgärden i kampen mot spridningen av Corona eller Covid_19 har ett namn:  “social” distansering. Detta inkluderar allt från att hålla fysiskt avstånd till att inte lämna ditt hem. Med lite tålamod, god vilja och samarbete kan vi alla bidra.

Se till att spendera tid med allt sånt som du inte hunnit med, sortera fotografier, lägg pussel, lös korsord, logga ut ifrån Facebook och annan skit, som bara stressar upp dig genom totalt meningslösa meddelanden om fake news och annat som de som sitter och delar samt gissar, inte har en aning om sanningshalten i. 90% är rena killgissningar som bara leder till stress och oro.

Njut familjen, ta ut barn eller barnbarn på en lång skogstur. Läs en bok, baka bullar, laga långkok, matlådor till jobbet, till fritiden eller varför inte till hemlösa.

Njut dagen!

Flera har frågat var man köper tygmärket, hos det fiska företaget Varusteleka //Friluftsmullen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *