Drottningholms Slottsteater planerar för två premiärer säsongen 2021

Det är barockoperan Agrippina och barn- och familjeföreställningen Skönheten och Odjuret. På grund av Corona fick de flyttas fram.

– Vi hoppas verkligen att det ska bli möjligt att möta publiken igen nästa säsong, och är självklart beredda att ändra planerna om det behövs. Förutom opera och familjeföreställningar kommer vi även att bjuda på en exklusiv solistkonsert med hyllade mezzosopranen Ann Hallenberg, teaterns Artist in Residence, flera nya temavisningar och mycket mer, säger Sofi Lerström, teaterchef.

Glöm inte bort det finns få bättre ställen än att ta med sig picknick till, än parken kring Drottningholms slott! Fantastisk park, att se Kinaslottet eller bara ta med en filt och njuta gräsmattornas magiska kraft.

Drottningsholmsteatern!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: