Friluftsmullen

Vegansk parisare – enklare och snabbare går det inte, sedan är det grymt gott!

Många ser vegansk mat som krångligt och tidskrävande. Visst ska du laga allt från grunden, så tar det lite i anspråk. MEN om du väljer att köpa lite halvfabrikat, så tar det 5-8 minuter beroende på spis.

Denna veganska parisare äter jag ofta, mycket gott och perfekt när man kommer hem från skogstur och friluftsliv.

Brödet grillar jag i min paninigrill, sedan använder jag en schnitzel från Anamma. Så jag slår på grillen, sätter igång spisplattan. Medans det värmer upp, skär jag tunt, väldigt tunt, lite romansallad, silverlök samt tomat.

När brödskivorna fått ett fint mönster och precis vänt schnitzeln i pannan, brer jag på vegansk majonnäs, på den undre, som jag blandat med sriracha, lägger på sallad och lök.

Sedan lägger jag på schnitzeln, brer på chilisås och en god senap, gärna finsk Auran, Lägger på inlagd gurka och tomatskivor. Delar med en vass kniv i två delar.

Detta går fortare än att ladda ner och installera någon av de förfärliga apparna med köra-hem-mat.

Kärlek, frihet & raggsockar

//Friluftsmullen

Kommentera

%d bloggare gillar detta: