Friluftsmullen

Åk Vasaloppet 2021 och få fru eller make på köpet!

Foto: Ulf Palm kod 71515

Sedan premiären av ski in-vigslarna, 2019, har 38 par vigt sig efter att ha åkt skidor, cyklat eller sprungit i mål efter Vasaloppet. Även i vinter erbjuder Svenska Kyrkan i Mora giftassugna skidåkare att viga sig. I år sker ski in-vigslarna utomhus i Zorngårdens trädgård.

­– Vi lever i en underlig tillvaro men det finns också glädjeämnen och ljuspunkter att ta vara på. Och kärleken övervinner allt. Vi har redan fått förfrågningar från par som önskar gifta sig efter Vasaåket i vinter och vi ser enormt mycket fram emot att ta emot dem och hålla ski in-vigslar även i år, på ett anpassat sätt, säger Karolina Perling, präst i Svenska Kyrkan i Mora.

Mer om Vasaloppet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *