Friluftsmullen

I efterdyningarna av #metoo, Benny och Kulturhuset

Tanken var att Johan Palmgren, när han träffade chefen för Kulturhuset Stadsteatern, Benny Fredriksson, var för att diskutera en film som Benny ville ha gjord. Meningen med filmen var att den skulle berätta Kulturhusets historia fram till i dag.

Mitt i arbetet, började #metoo-vågorna att rulla. Vi på Friluftsmullen kan inte mer än att säga, se den.

Så här skriver SVT Play om Benny och Kulturhuset:

“Ett porträtt av Benny Fredriksson som under många år var chef på Kulturhuset/Stadsteatern. Han hade även en bakgrund som skådespelare och regissör. I samband med ett mediedrev avgick Benny Fredriksson och tog senare sitt liv. I filmen talar en rad kollegor och hans änka Anne Sofie von Otter om vad som hände.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *