VegMe lanserar Vegan Kebab och Wienerkorv

VegMe Kebab & wienerkorv

VegMe lanserar nu två nya produkter som gör det lättare för alla att få in mer växtbaserade alternativ i vardagen. Både Vegan Kebab och Wienerkorv är tillagade i Sverige och finns från och med vecka 11 i vegokylen.

Vegan Kebab är en efterlängtad nyhet, inte minst hos de kebabälskare som vill ha glutenfria och växtbaserade kebab. Den är gjord på europeiska sojabönor, en råvara som får grönt ljus i WWF:s vegoguide.

VegMes nya Wienerkorv är en lite smalare grillkorv som, precis som Chorizo och Grillkorv, är gjord av ärt- och solrosprotein och har ett tunt skinn av alger. Det unika algskinnet gör att korven får ett litet ”bett” och gör den också lättare att tillaga, enligt tillverkaren. Korven fungerar lika bra att koka som att steka eller grilla.

Här hittar du VegMes nyheter
Wienerkorv: Axfood (Hemköp och Tempo)
Chorizo/Grillkorv: Axfood, Bergendahls, ICA
Vegan Kebab: ICA

Kommentera

%d bloggare gillar detta: