The Prince Estate släpper Prince album “Welcome 2 America” 30 juli – världspremiär för titelspåret idag

The Prince Estate och Legacy Recordings (Sony Music Entertainment) presenterar stolt släppet av Prince tidigare outgivna studioalbum ”Welcome 2 America” från 2010 med 12 spår. Albumet släpps fredagen den 30 juli.

Kort efter Prince spelat in albumet ”Welcome 2 America” åkte han på en turné med samma namn och turnén besökte ett flertal i städer runt om i USA, Europa och Australien. Albumets fysiska deluxeversion innehåller ”Welcome 2 America” på CD, vinyl, digital nedladdning samt en tidigare outgiven konsertfilm från Princes konsert “21 Nite Stand” på The Forum i Los Angeles den 28 april 2011.

Prince – Welcome 2 America

Studio Album (CD/LP/Digital)
1. Welcome 2 America
2. Running Game (Son of a Slave Master)
3. Born 2 Die
4. 1000 Light Years From Here
5. Hot Summer
6. Stand Up and B Strong *
7. Check The Record
8. Same Page, Different Book
9. When She Comes
10. 1010 (Rin Tin Tin)
11. Yes
12. One Day We Will All B Free

* Soul Asylum cover

Prince – Welcome 2 America (Live at The Forum, April 28, 2011)

Concert Performance (Blu-Ray):
1. Joy In Repetition
2. Brown Skin (India.Arie cover)
3. 17 Days
4. Shhh
5. Controversy
6. Theme From “Which Way Is Up” (Stargard cover)
7. What Have You Done For Me Lately (Janet Jackson cover)
8. Partyman
9. Make You Feel My Love (Bob Dylan cover)
10. Misty Blue (Eddy Arnold cover)
11. Let’s Go Crazy
12. Delirious
13. 1999
14. Little Red Corvette
15. Purple Rain
16. The Bird (The Time cover – Prince composition)
17. Jungle Love (The Time cover – Prince composition)
18. A Love Bizarre (Sheila E. cover – Prince composition)
19. Kiss
20. Play That Funky Music (Wild Cherry cover)
21. Inglewood Swinging (cover of Kool & the Gang’s “Hollywood Swinging”)
22. Fantastic Voyage (Lakeside cover)
23. More Than This (Roxy Music cover)

Welcome 2 America
Prince: Vocals, Guitar, Keyboards
Tal Wilkenfeld: Bass
Chris Coleman: Drums
Mr. Hayes: Keyboards, Percussion
Liv Warfield: Vocals
Shelby J.: Vocals
Elisa Fiorillo: Vocals
Co-Produced by Mr. Hayes

Officiell hemsida




%d bloggare gillar detta: