Friluftsmullen

Minimal vikt och maxad funktion

20 år har gått, sedan Haglöfs lanserade sin första lättviktskollektion L.I.M och undertecknad införskaffade sin första. L.I.M Series var revolutionerande i vandringsvärlden och varje säsong har man utvecklat och förbättrat modellerna. Gränserna för vad lätta och tekniska funktionskläder kan åstadkomma har ständigt flyttats fram.

”Hela anledningen till att vi utvecklade den superlätta och högfunktionella L.I.M-kollektionen var att minska på bördan och skapa extra utrymme för det som verkligen räknas. För att varje äventyr ska kunna bli unikt.”, säger Victor Adler, marknadschef på Haglöfs.
Och fortsätter:
”I vårens L.I.M-kollektion har vi försökt att verkligen gå till botten med vad ’less is more’ betyder. För oss betyder det att skapa utrymme för annat. Alla har sina egna prioriteringar och drivkrafter, som motiverar dem att kämpa hårdare och klättra högre.”

L.I.M Series är i första hand gjord för vandring där upplevelsen blir bättre ju lättare och mer obehindrad du är. Smarta och tekniska vandringskläder som är enkla att packa ner i ryggsäcken. Jackan L.I.M BREATHE GTX SHAKEDRYTM är tack vare nya funktionella lösningar en av de mest intressanta nyheterna i outdoorvärlden 2021.

Mer på Haglöfs hemsida!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: