Friluftsmullen

Göteborgs museer och konsthall planerar att öppna igen 20 april

time lapse photography of roller coaster during night time
Photo by Albin Berlin on Pexels.com

Göteborgs museer och konsthall planerar att öppna igen, efter ett beslut från Göteborgs Stads kulturnämnd. Tisdagen den 20 april välkomnar därmed Göteborgs konstmuseum, Göteborgs stadsmuseum, Röhsska museet och Göteborgs Konsthall publiken åter, med reservation för att beslutet kan ändras utifrån rådande smittläge och restriktioner.

Öppningen sker med hänsyn till rådande restriktioner. Det innebär bland annat att antalet samtidiga besökare kommer att vara begränsat för att undvika trängsel, och att det inte kommer att erbjudas visningar eller andra fysiska programaktiviteter tills vidare.

Information om anpassningar, öppettider och pågående utställningar uppdateras kontinuerligt på respektive museums/konsthalls hemsida.

– Det är med respekt för rådande situation och genom att följa restriktioner och allmänna råd som vi nu välkomnar besökarna tillbaka. Vi vet också att tillgängligheten till kultur har en stor betydelse både för individen och för ett öppet samhälle, säger Britta Söderqvist, avdelningschef för Göteborgs museer och konsthall.

Mer information finns på Göteborg.se

Kommentera

%d bloggare gillar detta: