Friluftsmullen

Naturhistoriska riksmuseet öppnar igen den 13 april 2021

Naturhistoriska riksmuseet. Foto: Martin Stenmark

Imorgon, tisdagen den 13 april 2021, är Naturhistoriska riksmuseet åter redo att ta emot fysiska besökare på plats i museet. Återöppningen sker med uppdaterade smittskyddsåtgärder som möter Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd. Samtidigt erbjuder museet ett fortsatt rikt digitalt utbud.

Naturhistoriska riksmuseet har beslutat att museet öppnar den 13 april 2021. Museet har hållits stängt sedan 30 oktober 2020 och har under den tiden haft en tät kontakt med besökarna i digitala kanaler. När Riksförbundet Sveriges museer gjorde en sammanställning av museernas besök 2020 korades Naturhistoriska riksmuseet som etta i den digitala kategorin. Museets digitala erbjudanden fortsätter att utvecklas under våren 2021 och nu är vi även redo att öppna upp portarna till det som är Sveriges till ytan största museum.

All info om öppettider, folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd gällande smittskydd hittar du på Naturhistoriska riksmuseets hemsida.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: