Webbinarium: Vart är vi på väg i arbetet med den ökande antibiotikaresistensen?

Var står vi och vart är vi på väg i arbetet med den ökande antibiotikaresistensen? Det frågar sig KSLA och Axfoundation i ett gemensamt webbinarium om antibiotikaresistens och AMR (antimikrobialresistens). 

Det pågår ett omfattande arbete mot ökad antibiotikaresistens och AMR (antimikrobialresistens) i Sverige, på EU-nivå och globalt. KSLA och Axfoundation har etablerat ett samarbete, Antibiotikaplattformen – från gård till gaffel, som erbjuder aktuell information och kunskap till olika aktörer inom området antibiotika/AMR och bidrar till nätverkande och synergier i arbetet.

På en workshop anordnad av plattformen i januari efterfrågades en samlad överblick över de olika processer som pågår. Hur ska vi prioritera i arbetet framöver? Var kan vi med svenska insatser göra största nyttan?

Webbinariet hålls på Zoom den 19 maj 2021 kl 14.00–16.00.

Välkommen till ett webbinarium med uppdateringar om utvecklingen – är vi på väg åt rätt håll, i rätt takt och med framgång?

Relaterade länkar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: