Peas of Heaven lanserar hållbar, vegansk korv med mykoproteinet Promyc™

Peas of Heaven och Mycorena samarbetar och blir därmed först i världen med att lansera en hållbar korv som kombinerar ärt- och mykoprotein. Samarbetet har pågått i över ett år där Mycorenas flaggskeppsprodukt Promyc används som ingrediens i Peas of Heavens veganska korv.

Peas of Heaven är marknadsledande i Sverige på växtbaserade köttprodukter och ligger i framkant av den plantbaserade revolutionen. Företaget fick nyligen priset Årets Produkt på 7-Eleven för sin veganska korv.

“Vi vill göra stor skillnad för både hälsan och klimatet och det här samarbetet ligger helt i linje med vår ambition att förändra världen genom vår korv. Framtidens mat är generativ och det känns superkul att få saker att hända tillsammans med Mycorena som ligger i framkant inom hållbart och näringsrik protein. Dessutom är korven riktigt god också, säger Latif Andersson, COO på Peas of Heaven.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: