Upptäck Sverige med STF

Om man någon gång bott på vandrarhem, camping eller fjällturism, känner du säkert direkt den där ”naturliga” känslan som vilar över de gamla stationerna. Men det var då, nu hittar du mycket mer bland STF-boenden. Det finns lodger och naturhotell, herrgårdar och fjällgårdar, B&B, pensionat och mer därtill. Sedan årsskiftet har 15 nya boenden anslutit sig till STF och nu finns 250 boenden från Karesuando till Kivik. De allra flesta är drivna av engagerade småföretagare, entreprenörer i värdskap, som brinner för just sitt smultronställe. Tillsammans med dem är vårt uppdrag solklart: Med STF-boenden kan fler upptäcka Sverige. Dessutom ska varje övernattning vara en svemester i sig – en genuin upplevelse av en alldeles speciell plats. Då handlar det inte bara om var du vill bo, utan också om hur.

Bilden ovan är ifrån Arctic River Logde

Boka boende på STF

Kommentera

%d bloggare gillar detta: