Svampväska – lätt att plocka hem skogens guld i!

Är du redo för svampsäsongen? Häng fast den hopvikbara svampväskan i byxfickan och bege dig ut i skogen. Du kan plocka upp till 10 liter bär eller svamp och väskans nätbotten gör att innehållet ventileras. 

Det har säkert hänt de flesta som vistas ute i skog och mark. Du är ute på en sväng i skogen och har egentligen inte planerat att ta med något hem. Men så finns de plötsligt där, de allra läckraste av svampar! Då är en liten men rymlig svampväska oumbärlig att ha nära till hands för att kunna bära med sig skogens guld hem!

Fantastic Fungi: Expanding Consciousness, Alternative Healing, Environmental Impact // Official Book of Smash Hit Documentary

Svampväskans nätbotten och nätet på sidorna ser till att innehållet är ventilerat. Det går lika bra att plocka svamp som bär i väskan, så skulle du stöta på ett stort parti med mogna lingon eller hjortron är svampväskan perfekt att plocka fram. 

Svampväskan rymmer ca 10 liter och hopvikt får den enkelt plats i fikakorgen eller jackfickan. Den kan även hängas på ryggsäcken med den lilla karbinhaken i metall. Om svampväskan blir jordig tvättas väskan enklast rent för hand.

Mått uppfälld: ca 28 cm x 17 cm x 24 cm
Mått hopvikt: ca 12 cm x 14 cm

Här kan du beställa den!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: