Craft förlänger samarbetet med Hammarby Fotboll – nytt avtal sträcker sig till och med 2028

Efter tre år som huvudpartner till Hammarby Fotboll inom rättigheterna sportutrustning och merchandise förlängs nu avtalet mellan Craft och Hammarby till och med 2028. Givet det nya avtalets längd om totalt sex år med start från 2023 till 2028 blir detta det största sponsoravtalet i Hammarbys Fotbolls historia. 

”Med tanke på satsningen vi gjort och fortsätter att göra tillsammans med Hammarby ser vi på detta förnyade avtal som mycket viktigt i vår långsiktiga satsning på kläder och utrustning för lagidrott. Det nya 6-åriga avtalet är ett led i ett starkt och hållbart samarbete där vi tillsammans utvecklar morgondagens sportmaterial”, säger Stefan Persson, VD på Craft.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: